I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
10:44 PM
MY BOO BIRTHDAY ♥
Wednesday, May 25, 2011
tahun ini SITI JULIANA ABDUL MALIK sudah tua ;)


this year, jue punya birthday lain sket dari tahun lepas..

tahun lepas..terlalu banyak kejutan yang dirancang khas dan ada juga yang tak dirancang langsung tapi terjadi sendiri~

bhahahahaa!!

tahun lepas, kami form 3..and kami semua stay hostel tahun lepas..
stay at hostel was the most meaningful and unforgetable memories <3
one of them was JUE'S SURPRISE BIRTHDAY!!
all of our mates joined the plan..firstly, the mastermind of the plan were AZIAH, AKU, and semua dorm c's mates.. oleh sebab minggu itu was a exam week, so, for sure malam2 kami semua akan stay till late night for studying..
oleh sebab itu, kami plan nak menakut-nakutkan si gemok, tembam, comel nie~
MUAHAHAHAHA!! *evil laugh*
but, aku dah sediakan satu hadiah untuk jue actually ..its a KUNGFU PANDA'S BEAR!! aku beli sebab itu yang dia gegeh nak sangat...so, aku belikanlah untuk dia <3
malam tu juga aku balut hadiah tu~

11.30 p.m. ; suatu bunyi yang menakutkan berlaku!!
on that time, kami semua tengah khusuk study subject apa entah kat dalam bilik study..tetiba, bunyi something macam ada orang tarik/slide/ketuk sliding window tu~
first time bunyi tu, kami just terkejut kejap jaa..
when it comes to the second time, lari, tergempar semua2 sekali..bhahahaha!! sumpah funnya on that time~

its already 12.00 a.m.!!
diorang yang lain semua keluar dari bilik study awal2..bajet konon dah ngantuk..nak masuk tido lah sangat~ padahal..tengah tunggu kat luar bilik tu ramai2 nak buat surprise kat jue comey tu~
tapi, yang best tuu, jue tengah khusuk2 study betol2..masa tu, memang sengaja tinggal aku, aziah, and jue ja dalam tu..ye lah sebab nak jalankan plan dengan lancar..then secara fakenya aku diam2 pegi kat plug lampu tu..then LOOOP!!! aku switch off kan lampu tu..then JUE MENJERIT TERKEJUT!!!! muahahahaha!! macam pondan jer =.="
pastu semua masuk dalm bilik study while singing HAPPY BIRTHDAY TO JUE!! bhahahaha.. then aku and others sembur bedak banyak2 kat jue!!! putih teros!!!
and aku plak secara sweetnya kasi hadiah tu kat jue~

hermmmm..tapi itu tahun lepas punya lahh~
tahun ini..kami semua dah matured..so lain lah~
_____________________________________________________________________________________________
To Jue sygssss...I Love You So Much <3...tapi Your kittyman tue, lagi menyayangi anda..itu tak boleh ditandingilah kan??
bhahahaha!! May everything that you ever most wanted, you will have it and achieve it syggss..
Oh My Boo!!! May you always get blessness from Allh s.w.t.
so for now, have a superb day ya kak mok!!!
mmmmmmmmuuuuuuuuaaaaaahhhhhhh!!! <3


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES