I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
11:13 PM
MEREKA SANGAT SWEET ♥
Thursday, July 28, 2011

at last!!
LOVE IT!! JYEAHH <3 <3!!
tengah2 aku tengok cita "Love, Nora" kat astro ria, then suddenly abah balek!! he's just back from outstation <3
pastu abah terus jea suruh aku bukak bola, THE RESULTS WAS 1:1
so it means SINGAPORE menang lahh~
tak pa lah, sayang safee sali!!! <3      #hermmm, think of him for a while :( 
#shit that okay!

okay2, sambung balek lah...aku nak happy balek!! #even just for a while laaa :(
then, abah aku duk buat buka hadiah yang dia bawa blek tu.
OMG!! JAM!! its J-BOVIER sehhh!! 
okay ada yang untuk perempuan punya aku tengok..okay buat bodo jea lah sambil duk tumblr-ing nie kan~
hahahaha

next, mak aku balek from kerja laaa >.<..kesiannya kat ma..bhahaa
nak masuk rumah tak boleh sebab pintu terkunci...pastu bukan mainlah mak aku tu tolak2 pintu tu deras2
kesian la abah! tak abek tau! nakal lah abah nie! 
pastu, abah pun pegi lah bukak pintu tu sambil duk senyum mcm kerang busuk kat mak aku
ingat comel kot abah oi ?? ==" pffffttt!!
mak aku pun senyum lahh..
pastu duk buat cubit2 geram boleh depa dua...eeeee...gedik lah parents aku nie! bluek!!
#oouuukayyy, :P
then, mak aku pun pegilah buka kotak jam tu atas meja~
pastu mak aku cakap "eh, cantik jam nie..sapa punya nie?" sambil tersenyum2 malu! puihhh :P
abah aku pun cakaplah "laaa, untuk awaklah~"
okay, BILA DAH MASUK PART TU, AKU TERGELAK TERBAHAK-BAHAK TERUS LAH!!!
#sorry yea guys, its funny lorhh :P
then mak aku pun cakaplah balek "terima kasih :)"

hermmm, secara tetiba, aku teringatkan dia...if he was here, aku mesti akan kongsi cerita ni kat dia...mesti kami dua gelak sama2, then, dia pun gedik2 jugak ngan aku~ hermmmm :P

SUDAHLAH DAYANG!! STOP IT!

live your next life!! 
dayang, live your new life, okay dayang?? stop that okay?


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES