I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
9:37 PM
at the end of the day, it ends up with .....................
Monday, September 19, 2011

ni status baru aku, thanks jgak kat keril, sbb tadi dia dah bagi aku beribu-ribu advices kat aku.
hang memang paham aku, padahal, aku baru kenal hang taun ni, aku baru kawan ngan hang pn baru tahun ni.
syukur alhamdulilah, Allah uji aku pn, tapi dia tetap bagi orang2 yang boleh bantu aku saat aku susah, macam kengkawan aku, eisya, jue, leen, im, hajar, qie, ehsan, dayah, dekna, eyma, fiza, bulat, ramai lg lah~.
tak sangka hg matured sampai tara tu~ UNBELIEVABLE deee!!
kahkahkahkah!!

baik hg gitau aku betul2? ayat2 tu semua hg dapat dari mana ha actually?
hahaha, kidding only.
memang selama ni aku rindu diri aku yang dulu, and aku tahu, kengkawan aku pn sebenarnya nak diri aku yang dulu selama ni. Maybe depa dah sebati ngan hidup single aku tu dulu. Di sini aku nak buat satu pengakuan terbesar! AKU SEMEMANGNYA TAK SUKA LELAKI! DARI DULU. That's why ada orang yang ingat aku ni LESS? lesbian? daaa~ ==" janganlah narrow mind gitu, aku tak la seteruk macam tu, tak suka lelaki, doesn't mean aku less, betul ark?? hahaha, DAN AKU TAK MINAT COUPLE2 DARI DULU. But once I fall in love with someone, it's mean that it's hard for me to let him go far away from my heart. That's the real of me :) #sorry broken english...muahahaha :D
I'm not the easy one to get to, but all of that can change when i met someone that I love.
Actually, aku lebih suka KAWAN DGN LELAKI. Seriuosly, sbb bagi aku, lelaki kalau dibuat kawan, depa ni sememangnya tak hipokrit. hahaha, actually aku dari kecik lagi, suka kawan ngan laki. Time kecik2 aku suka panjat pokok nyok, lumba basikal atas bukit UiTM tu, main bola kat pdg, mcm2~
#eh duk buat cita pasal zaman kanak2 plak ==" sambung balek~
IT IS HARD FOR ME TO GET IN LOVE, AND IT IS ALSO HARD FOR ME TO LET IT GO.

yeaa, sometimes, my friend ada jgak tanya aku, "don't you ever miss the feeling of being in love?"
THE TRUTH IS, YUP! YES!
but it sometimes, i kind of miss the feeling of being in love, but, WHEN I REMEMBER HOW MUCH IT HURTS, I WOULD RATHER MISS IT THAT FEEL IT AGAIN~ :)

tapi, kita tetap kena kuatkan diri! because life is like a roller coaster, it has its ups and downs, but it's our choice to scream or enjoy the ride ;)
FALLING IN LOVE, IS KIND OF EASY
STAYING IN LOVE, IS A HARD CHALLENGE
LETTING GO, IS THE HARDEST PART
AND MOVING ON IS A DAMN SUICIDE.
Sebenarnya, kita yang menghidupkan dunia kita di dunia ini, Allah yang memberi roh ke dalam badan kita untuk meneruskan kehidupan di dunia, selebihnya, kita yang harus berikhtiar demi mengarahkan kehidupan kita dan seterusnya bertawakal kepada Allah, mohon agar Allah menentukan arah kehidupan kita sepertimana yang kita rancangkan. Allah tu kan tak pernah lari, cuma kalau dah kita lari, kita la yg sebenarnya ketinggalan. #paham dak apa aku berkhutbah ni? hahahhaha, buat2 paham ja~
Aku pn samalah, kekadang, aku pn pernah lari dariNya, tapi, ke mana pn lari, tetap temu balik. 
Bak kata P. Ramlee ; CUBAANNNNNNNNNNN~



BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES