I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
3:23 PM
Cody Simpson always on my mind, JASON CASTRO TAKES PLACE IN MY HEART :)
Sunday, September 4, 2011
dulu aku asyik2 CODY SIMPSON, CODY SIMPSON, CODY SIMPSON..
actually aku start suka Cody Simpson since aku tengok Shot By Shot (Tween Pop) kat astro hitz.
masa tu lagu IYIYI <------every minute, every second, every hour of the day,
                                         iyiyi, everytime that i'm away,
                                         iyiyi, missing you, missing you.


kebetulan masa tu aku tengah "merindukan" "DIA" hahaha, #buat sensor bleh aku nie, pfffttt =="
sambung balek..then aku terus minat lagu tu, lepastu plak, Apek plak kasi aku lagu Cody Simpson, Summertime :) , thanks neway..best gak lagu tue, ha lepas tu, teruslah aku search youtube bagai nak cari lagu2 dia semua~
then aku perkenalkan Cody Simpson kat "DIA"..dia jeles ==" #ntah papa ntah~ daaa~
plus, Cody Simpson tu umur dia sama dgn "DIA"..
lama2 "DIA" pun layan jgak lagu tu :) #sukasukasuka (masa tu la eh)

then after jea both of us dah nothing, aku mengemokan diri aku sorang2 mcm org yg duk dalam dunia sendiri ja sambil dengar lagu ja hahaha =="..tapi aku selalu ulang2 lagu yang sama, album yang sama, singer yang sama..COLBIE CAILLAT and JASON CASTRO..
dua2 album Jason Castro aku layan habes semua lagu2 dia..
lagu yang paling aku suka CHANGING COLOURS, the song is the expression of me..

Jason Castro ni actually peserta American Idol season brapa ntah, aku tak ingat~ seingat aku tahun sekali ngan David Cook kot~ ha papa jea lah~
suara dia memang sedap gila!! superb sedap!!
tapi yg paling aku suka, LAGU2 YANG DIA TULIS, lirik2 dia sangat puitis gila~
well~ dia kan MATURED..

Lastly, mungkin ini hikmahya, #tertanya-tanya ka hikmah dia apa?
wait till the next post la..
bubye.. daaa~

LETS JUST FALL IN LOVE AGAIN! 


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES