I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
9:56 AM
expression of me today ;)
Thursday, September 15, 2011

siot, seminggu aku tak masuk sekolah. hahaha
gila arh, PEMALAS LA HANG NI DAYANG =="

minggu ni aku raya kat pahang-kl plak. rindu tok! rindu wa aku!! rindu cousin2 aku!!
seperti yang dijangka, tok aku mesti bagi duit raya 50 hinggit!
hahaha, buat syok apa tak tau, mengong =="

hari ni, 15 september 2011, hari nak hantar abang aku balek manchester :'(
huhuhu :'( sedih la pulaa~)
tak pa lah, nanti abang nk balek sekali lagi kot, dunno lah~
hope so..

bosan3, phone aku berapa lama dah tak berdering, tak bervibrate
rindu kenangan2 lama
asal la Allah duga aku macam nie? asal aku susah sungguh nak lupakan orang yang cinta tu ha?
hermm, tak pa lah, single is much better, i guess so. selama ni pun aku dah terbiasa single pn, 2 tahun.
so maybe starting from now, aku tak mau guna phone dah.
sebab sama ja pn~ so lebih bagus aku tak guna phone. plus, aku mmg dah terbiasa dah pn tak guna phone.
AKU BOLEH HIDUP TANPA PHONE DI TANGAN AKU!! #winkwinkwink ;)
dengan iringan doa, aku doakan "DIA" bahagia, and gudluck for your newcoming exam. wish you do the best yup! ang hope you still remember semua yg aku pnah cakapkan tu dulu. Plus "HANG", hope you'll be fine there, study well, jaga diri sama, jangan busy sangat sampai tak kesahkan kesihatan pulak na.
to both of them, GUDLUCK! ;) miss ya. #bhahahaha


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES