I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
12:10 AM
YUNA WANNABE?? pffftt =="
Friday, September 16, 2011
from my tumblr ;)

sedih ;( dah hantar syanie balek manchester tadi pkul 8.
hahaha, yg kelakar tahap, ada suatu kejadian dlm lift, ada orang ingat aku nie YUNA??
payah ah yuna woi!! yuna tu cun tahap kot!!
kahkahkah, sebab aku pkai rayban je tu, so tak nampak la muka aku yg sebenarnya~
beza jauh kot aku ngan yuna?? daaa~

hahaha, abg aku plak buat perli aku bleh..sengal la hampa semua nie!!
abg aku minta pen kat syanie, ingat an nak buat pa, rupanya, nak sakat aku minta autograf~
kwang ajaq na abg elon nie. naseb abg elon gemok ja dayang tak leh nak lawan!
grrr!!
then, kami ramai2 makan kfc :)
abg elon belanja! aku order OLE POCKETFUL, aku teringat kat dia plak, dulu dia selalu makan ole pocketful setiap kali pg kfc..rindu lah pulakkk...pfffttt =="

hermmm, ni kali kedua hantar syanie balek sana, dah tak berapa nak sedih sangat la an~
dulu masa first time, mmg nanges tahap la aku, sampai 5 hari berturut2...kahkahkah!!!
ye lah, dah aku kena tinggal kat perlis, sorang pn tak gitau aku nak pg hantar syanie pg uk.
depa balek baru gitau aku, nangis aku depan2 semua budak2 derma. dah la taun lepas aku duk hostel, pakat semua budak hostel sampai hostel boy pn duk buat perak tengok aku nangis..
hahahaha!! sapa tak sedih an? dah la kena tinggal, tak sempat nak say gudbye kat syanie plak tu.

tak pa lah, aku tanam cita2 nak pgi NEW YORK or AUSTRALIA, australia murah sket~ hehehe :D
tapi, kalo tak lepas oversea, second target aku UIA (Universiti Islam Antarabangsa) lah!!
abah, ma..dayang janji dayang tak nak maen2 dah, dayang nak fokus spm ja start taun nie!!
hope aku boleh beat abg yg paling aku suka kutuk (padahal yg paling aku rapat)!!

that's all for now, salam perantauan, salam 1 MALAYSIA!, salam MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!
assalamualaikum ;)
p/s; no photos, tak sempat nak snap pic kat sana :(


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES