I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
3:53 PM
sungguh aku tak bisa........
Friday, October 21, 2011

ya allah, apa nak jadi ngan aku ni?
aku makin lemah, aku tak kuat.. hampir tiap-tiap hari mata aku berair~
sampai time exam pun aku boleh lagi nangis?

KENAPA LELAKI MACAM DIA YG SELALU AKU TANGISKAN HA?
ya allah, tolonglah, aku dah tak larat lagi nak tengok diri aku ni terus sedih~ kengkawan aku pun dah jemu mungkin ngan sedih aku ni?
tapi, bila aku happy, aku happy teramat~
AKU NK BETUL2 LUPAKAN DIA!! PLEASE LAH!!
dia tu sendiri dah lupakan aku lama mna dah kan? and lately ni, dia pun dah bahagia ngan "s"
tapi, alhamdulilah jugak lah, cause when the first time i knew about him and his new relationship, i felt nothing....
tak macam time dia in relationship dengan "fs" tu dulu, maybe cause masa tu, aku terkejut sangat2 kot, ya lah, kami rancang benda lain, benda lain yg jadi isnt' it?
syukur alhamdulilah. tapi, dia tetap static dalam hati and ingatan aku.. TAPI KENAPA DIA?
dia tak berhak! :'( aku betul2 terkilan... 
angry bird dia, dah hampir 3 minggu dah aku simpan dlm kotak letak dlm almari..
and aku rasa much better, sbb selama ni, angry bird tu lah satu-satunya bantal peluk aku tiap2 malam....
#okay sekarang aku nangis lg =="

haihhhhhhh, from now on, i'm wonder, how bout i just remove him from my facebook? maybe, aku lebih okay?? tapi bila aku tanya pendapat Eisya tadi, she said 


betul jgak kan? eventhough aku unfriend fb ngan dia nnati pun, tapi, boleh ka aku remove dia dlm kepala otak aku ni?? hermmmm~
ish la wahai **** ****** ** **** , asal aku still tak leh lupakan hg?
i mean, mmg la aku mcm ni, paling sikit 1 tahun aku ambik masa nak lupakan seseorang yg aku pernah cinta..
tapi my first love before you, i'm fine jaa~ aku ambik masa 1 tahun setengah untuk betul2 lupakan dia, sebelum aku jumpa hg, ****.. Sebulan after we're break off, kami kawan balik, kawan baik, BESTFRIEND LAGI TUH!! siap chatting malam2, itu tara ada connection ngan dia, tapi aku tak pernah nangis2 sampai gini..
tp hg, ****, you're my second love, tp kenapa lagi susah utk aku lupakan hg...sampai almost everyday i cry because of you...each time whenever i listen to our songs, my tears're breaking down~
each time i hear your name, my tears're breaking down~
each time i saw you on fb, my tears're also breaking down??? WHAT SO STUPIDO LA KAU NI DAYANG!!!




tak kuat ku menahanmu, mempertahankan cintaku
namun kau begitu saja, tak pernah merindu

sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci yang ku rasa

apa kau mengerti ku sedih sendiri
setengah hati mencinta, ku sakit karenamu



BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES