I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
3:26 PM
why is it so hard for me, it was so long ago...........
Thursday, October 13, 2011
Hermm, sehari dua ni, aku sakit balek, tak berapa sihat sangat~ patut la aku tak da selera nk makan, pagi kemarin, aku mkn karipap ngan milo ais ja, pastu lunch share ABC ngan leen, dinner, roti ngan jam ja, tu pn sekeping ja ==”
pastu aku tido awal, pkul 10.30. perghh bapak, siot awal, tak pernah2 aku tido awal tara tu kot~

“Why is it so hard, It was so long ago. I don't know where to start or what to say to you. I've been all alone needing you by my side…”

“If it's between love and losing to never have known the feeling. And I'm still sad we've loved. And if I end up lonely”

And semalaman aku tido mimpi dia saja. Aku betul2 ingat mimpi tu memang betul2 tgh jadi skg ni. But, it’s actually mimpi semata-mata :( dah lama sangat aku tak jmpa dia, at last aku jumpa jgak dia, “tp dlm mimpi”. Aku happy sangat kami jumpa balik, dia pn mcm happy ja sbb kami jmpa balik. “tapi dlm mimpi ja”. And balik2 tu, aku on9 fb, aku dapat 1 message fb dari dia, hermm, dia ckp dia happy jmpa aku, dia rindu aku, and macam2 lagi, aku tak ingat la sbb panjang sangat message dia tu, “tp tu suma dlm mimpi ja”. Mau tak nya aku ingat betul2, dh sampai fb2 semua kan, tp at last rupa-rupanya mimpi~
And sekarang baru aku sedar, aku rindu dia teramat-amat sangat2, sampai terbawa2 dlm mimpi. Hermmm, hey, how’re you doing now? Sihat? Hermm, dah 12 minggu 4 hari. Tp aku still lagi tahan sakit, hati aku ni. Sudahlah, lupakan dia sekejap. 

“Cinta dgn sayang tu kan tak boleh dipaksa-paksa, cinta dan sayang juga tak leh dipaksakan untuk dibuang macam tu ja, jadi bersabarlah dayang eh :)? keep smiling la dayang :), then move on, pretending that he never exist.”



BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES