I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
2:02 PM
20.11.2011, the day??
Sunday, November 20, 2011
semalam, aku hantar msg kat "dia" mungkin sebab dua hari lepas aku jadi mcm ni .........

seriously aku rindukan "143A" (bukan nama sebenar) sgt3..tp diri dia yg dulu laa, bukan yg skg nii :( dia dah berubahh, berubah jauh sangat dari dulu, 360 darjah ==" aku tak tau napa you jd gitu??

aku tau, aku byk update twitter aku psal "DIA" kan? siap mention nama "DIA" terus, tak macam dlm fb/blog ni, bt cover2 jgak lah kan? and maybe some of you guys dah tahukan pasal aku unfriend ngan dia kt fb ritu?
aku tau "DIA" mesti bengang habis or ngata papa kt aku~ tp at last, aku ambik keputusan for jujur ngan dia and bgtau dia THE REASONS WHY AKU UNFRIEND DIA..
"Dayang tak leh tgok gambar ####, dayang tak leh dengar suara ####, dayang tak leh dengar nama ####, dayang pn tak leh tengok nama #### even dlm fb sekalipun, it is just dayang tak bersedia nak berhadapan ngan #### lg!!, dayang harap #### boleh faham dayang laa kan?" "seriously, i'm so so so so sorry~"
see?? AKU TAK BERSEDIA NAK BERHADAPAN NGAN DIA LAGI LAH!! 
and friends, pleasee lahh, jangan duk mention2 nama dia depan aku lg boleh tak? dulu masa aku sakit, hampa semua juga yg tolong aku kan, so for now, tolonglah aku lagi untuk lupakan dia terus :(
tolong aku untuk move on tanpa ingat dia langsung..

yeahh, memang aku selalu cakap "DIA" dah mati, ayat tu ja selalu aku ulang everytime hampa mention nama dia, and you, i'm so soryy if you mad at me of my says tu~ its just i thought itu satu2nya cara nak buat yg you ni seolah-olah YOU, TAK WUJUD DAH DLM DUNIA I, SAMPAI BILA3..tp haritu i dah disedarkan oleh sesuatu yg buat I rasa sangat bersalah sangat2 bila i pernah kata yg you dah mati...yeaa, bg i you dah mati, sbb diri you skg totally dah berubah, bukan lagi #### yg i kenal 1 tahun lepas :(
tapi ada seseorang had told me that "however it is, you're still alive, right?" ayat tu bt i tergamam sampai sekarang ni ==" then org tu bg link ni kat kat aku, Sugarhunnystory :)
sampai 2 jam setengah aku nangis sebab baca blog post dia ni saja....then, ESOK HARINYA, 18/11/2011, hari last sekolah, selalunya hari last sekolah, kita akan have fun habes-habesan kan?? tapi aku tak? semua pakat snap2 gambar, tp aku ja tak sbbnya, MATA AKU BENGKAK TERUK!! SEMUA ORG TEGUR AKU..MALU KOT AKU =="
tak pa lahh, org yg plg concern and sanggup tanya aku ialah Eisya, yg laen aku tau, depa nk tanya, tp segan~
hermmm, tak pa lahh~ :( sambung blekk, mna taknya aku nangis lama, firstly aku terharu and kesian kat blogger tu..seriously aku touching gila baca post tu :'( aku nangis serupa baby baru lepas lahir and terkena demam kuning ==" next, sbb aku terasa dgn post tu, and aku terimagine kalo benda tu betol2 terjadi, aku lah orang yg paling berdosa, and aku mesti akan menangis, meraung bagai, sbb macam mna sekalipun, AKU TAK NAK TENGOK ORANG YG AKU CINTA, YG AKU SAYANG, BETUL2 PERGI DARI DUNIA NI :'( aku tak sanggup kehilangan "DIA" betul3, cukuplah aku dah kehilangan "DIA" selama ni :'( aku tak akan mungkin sanggup lagi, utk tengok benda jadi lg teruk.....
SO THAT'S WHY I TEXT YOU SEMALAM JUST TO SAY, I'M SO SO SO SORRY :'(, I KNOW I WAS WRONG, TAK SEPATUTNYA AKU CKP GITU KAN? tp, sorrylah kalo you fikir I ni buat teruk cause tetiba minta maaf kt you kan? sbb tu i fikir better i ckp face to face ja sng, tp IN CASE I STILL LAGI TK SEDIA NK BERHADAPAN NGAN YOU, SO, I JUST SENDING YOU A MESSAGE ONLY LAH....

and hari ni plak, aku bosan, plan nk jogging tak jadi hari ni, so aku on9 fb, then buka inbox, and then baca message kami dua, and i baru sedar your last message was
  

your last sentences, it looks like that you still wanna be friend with me, but i'm so sorry kay, yeahh, soon we will be friend back, but yet not right now, the timing is just wrong :)
kaylah, "SQUIDWARD, TELINGA CAPANG" dayang minta maaf sekali lagi eh? seriously dayang bersalah sangat2 sekarang ni....sorry :(
bye, assalamualikum.....


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES