I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
6:14 PM
PMR' results!!!
Wednesday, December 21, 2011

i'm totally freaking out, and i'm totally being crazy right now!! and i'm still can't close my eyes enough for a sleep...
warghhh, what's gonna happen tomorrow? am i gonna crying over my face?! or am i gonna scream out loud?! or...??? hermm, i'm wonder how that good of my result? :( Allah pleaseee, help me a way out!! please makes everything's under control and totally in good! :|

#hahahaha, bajet kau dayang, kau tu dah lepas dah PMR, sedar diri sket, kau tu dah tua!! taun depan dah nak SPM dah pn, pfffttt =="
haha, saja ja laa, nak acah budak2 form 3 nuh, suka kacau2 budak form 3 ni >.<, tp seriously aku ingat lg, last year, semalam sebelum aku nk ambek result PMR tu, AKU TAK LEH TIDO KOT!! SAMPAI PKUL 3, 4 PAGI BRU AKU BLEH TIDO LENA~ ==" itu pn sebab, mcm gini cerita diaaaaaa ;
mula2 dlm pkul 11, 12 mlm, aku dah offline fb, and aku bru lepas chatting ngan SQUIDWARD TELINGA CAPANG (masa tu baru 3 bulan kami kawan dlm fb), and aku cakap la kat dia aku nak tido awal, cause esok kena bangun awal nak pegi ambek result, errr ==" so dia ckp gudnite, and gudluck, then aku off laptop terus! setelah membasuh kaki dan membaca doa, aku terus tido #padahal pejam mata jea, bukan lena betul2 pn =="...hahaha, last2 pkul 2 pagi, aku tak sangga dah rasa rimas sbb aku mmg gila2 tak leh tido punya ah, then aku pn on laptop balik, and on balikkkkk, org first yg tegur aku, is SQUIDWARD TELINGA CAPANG laaa!!! dia ckp gini, "OOIITT!! TAK TIDO LG KA? :p" hehehe, dia tu yg tak tido2 lagi, daa~ then kami chatting2, yg paling aku ingat, HE SAID, KALAU DAYANG DAPAT 8A, DIA NAK KASI AKU TEDDY BEAR BESARRRRRR PUNYA! :) sampailah dia sruh aku pg tido, bru lah kami stop chatting and aku pn pg tido;) again gudnite, bye, tc, gudluck!
thanks SQUIDWARD TELINGA CAPANG!!!
:x

And sampai lah keesokan harinya, dia lah org first yg text aku (masa tu kami dua bru jea ada num masing2 tp tk penah texting pn :d) itu lah kali kedua kami texting, and, what he said? "HA MACAM MANA DAYANG? DAPAT 8A KAN?" :( and bila sampai saat dan ketikanya, aku dah dapat result aku, aku nanges :( sbb, result aku luar dari apa yg aku expect ==" BM aku gred B kot!! #woi dayang, kau tu org mna ha? org london ka, BM pn dpt B! puiii :p
hehehehe, haa agak ah, sbb mata pelajaran lain suma A, except BM jea B, siot guh! =="
aku menangis semingguan tau tak lepas tu!! tp, guess sapa yg pujuk aku, bagi kata2 semangat kat aku? SQUIDWARD TELINGA CAPANG lahhh, #again iloveyousomuch =((
tambah malunya aku bila dapat2 jea result, terus balek kl-phg, #bapak aku ni time tu jugaklah nk blek pn =="
its okay, my spirit provider was already by my side #again imissyousofreakingmuch =(( thanks yup!

okaylah, so for now, I just wanna greeting to all of my friends a.k.a. my junior too hahaha, I would like to say, gudluck to you guys :-bd, remember Allah always, never be regret of what had you guys done, cause you had gave your best on it ;) and always remember everything that happens is Qada and Qadar Allah swt, and certainly it has good reasons of its own right? >.<
so, kepada my friend and my beloved junior too, REDZA, APEK, AYIE,  MAT ZUL, YUZREE, HAZIQ, ADAM, LIKUN, HAFIZ, WAFAA, AEMAN, AINA, FIFI, CARAH, UMMI, ALIFF, AIMAN, IRFAN, BADRI, IFFAH, DOHA, and all of Dermarians's form 3 students ;)
hope batch you guys boleh kalahkan ranking batch kami taun lepas! #boleh ka batch 96 nk lwn batch 95? :DD

and this is for my special persons in my life,
; my bestfriend, KERIL!!! gudluck bro! ; my beloved adek-adek, JAT and MYSARA jgn nervous guys! ; and the only one that i'm still in love with...SQUIDWARD TELINGA CAPANG LAH! gudluck emmm,,,,    #I dont know what to say laa..

kay lah, got to go, nak packing barang, cause esok SHOPPING TIME WITH EISYA, AND QIE AT HATYAI !!! >:d< (kan best kalo Jue, Leen, Imah suma ada :( bubye, assalamualaikum #TeamForeverAlone!!


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES