I'm The Independent Woman Assalamualaikum. /> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2082459640640393684\x26blogName\x3dits+all+about+me+%5BD%5D%E2%99%A5\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://deeshuhaida.blogspot.com/\x26vt\x3d-5335002636622088582', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
i'm the independent woman



in becoming though..
6:31 PM
i'm sick chick (chicken pox)
Tuesday, January 17, 2012
okay, last 2 weeks, aku lah yg startkan demam (its a normal fever lorhh -.-)
tp itu lah aku, sakit, demam, whateverlah yg bagi aku perkara sakit besa2 ni, SORRY TO SAY LAH!!! AKU TAK KAN MAKAN UBAT! -.- aku mmg suka biar jeaa, sbb antibody aku kuat #bajetla kau Dee ==" (dulu squidwardtelingacapang suka marah aku sebab tak suka mkn ubat :d)
alaa, dah nama pn sakit, kang nnti lega la kan? daaa~ :p
tapi aku demam agak lama la, seminggu -.- ? urghh, tp aku kuat!demam pn boleh study, main2 suma lg :p
then lega jap for 4 days, then jue jangkit demam aku, then jue plak chicken pox -.-...
but then, its the strangest thing ever for me, selama 17 tahun aku hidup, tak pernah lg aku terkena CHICKEN POX?! a.k.a. demam campak atau bahasa saintifiknya CACAR AIR  :)  #pandai dak BM aku? :)
aku terjangkit dari jue la ni, kan? MAK DATUK!!! gatal tau tak!!! nak garu tak leh,
first day naek chicken pox tu, kat badan jea, then masuk jea second day, which is today (17/1), naek kat MUKA? okay, my face kot? YA ALLAH!! hopefully tak dak parut, amin~
tp takpa, I kindda releif cause, naseb baek aku terkena chicken pox skg ni, so nnti tak kena dah la kan? better kena awal2 an? lagi pun after this dah nak struggling study plak~

okay bye guys, have fun MERENTAS DESA! for my last year, aku tak masuk merentas desa, okay great then -.-
hahaha, hope, kwn2 aku yg laen sihat2, and tak terjangkit chicken pox aku ni  :)  Amin ya rabbal alamin~
okay3, bye3, lets watch NADA CINTA, assalamualaikum, #TeamForeverAlone 


BIOGRAPHY
this is who i am

WELCOME TO MY BLOG DUDE.
YOU ARE LOADING TO GET INTO MY LIFE STORY.
PLEASE ENJOY IT.


Hey, it's me Dayang Shuhaida. But they just call me D
Everyone in life is gonna hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Allah SWT is the reason why even in pain, you smile; in confusion, you understand; in betrayal, you trust; and in fear, you continue to fight.
Nothing can change your destiny except dua to Allah.
I seek for Allah bless when day comes and I believe in Allah guidance when night comes.
Sky is always changing its color. Just like the sky, human need to change.
As muslim, we have to keep moving on, upgrading our mind, to reach our dream.
Remember, Allah doesn’t like those who only keep his seat every time.

To give a trust to someone complete stanger, does you think that its an easy thing??

Your difficulty to give the trust is the strong protect for you from being fooled or being hurt

So that makes me a heartless woman when it comes to a relationship ;)




AFFILIATES
its the great escape


STALK ME
communicate with me


HAPPY MOMENTS WITH MY BESTIES